Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille

0

Ostoskorisi on tyhjä

Miksi Meribottles?

Ei ole mitään hyvää syytä miksi muovisia kertakäyttöpulloja tulisi enää käyttää. Ne ovat haitallisia ympäristölle, ne eivät pidä nesteitä viileinä (tai lämpiminä), niitä on hankala pestä ja siitä syystä ne houkuttelevat likaa ja bakteereita helpommin kuin helposti pestävät kestopullot. Kaiken lisäksi kertakäyttöpullot ovat harvoin erityisen näyttäviä. Meribottles-kestopullot ovat kertakäyttöpullojen vastakohta. 

Mistä materiaaleista Meribottles-juomapullot valmistetaan?

Meribottles-juomapullot ovat valmistettu korkealaatuisesta kaksikerroksisesta 304 ruostumattomasta teräksestä. Pullon korkki on valmistettu teräspinnasta sekä pienestä määrästä muovia ja silikonia. 

Kuinka puhdistan Meribottlen?

Meribottles-kestopullo huolehtii sinusta pitkään, jos sinä huolehdit siitä. Muista huuhdella pullosi säännöllisesti ja 2-3 käyttöpäivän välein suosittelemme pesemään pullon käsin saippualla tai astianpesunesteellä sekä kuumalla vedellä. Meribottles-pulloja ei voi pestä astianpesukoneessa.

Hyvä ja halpa pesukikka on kaataa ruokalusikallinen ruokasoodaa ja muutama tilkka sitruunaa pulloon, lisätä kuumaa vettä, antaa pesuaineen vetäytyä noin 5 minuuttia ja huuhdella pullo puhtaalla vedellä.

Sisältävätkö Meribottles-juomapullot lasia?

Eivät sisällä.

Meribottles-kestopullon korkeus, pituus ja paino?

260 ml: korkeus: 20,3 cm x leveys 6,4 cm. Paino: 0,270 kg
500 ml: korkeus: 26 cm x leveys 7 cm. Paino: 0,380 kg
750 ml: korkeus: 30 cm x leveys 7,6 cm. Paino: 0,500 kg
1000 ml: Korkeus: 38 cm x 10,5 cm. Paino: 0,800 kg

Huom. Ilmoitetut painot eivät sisällä nesteitä.

Vuotavatko Meribottles-juomapullot?

Eivät vuoda. Tarkistathan vain, että korkki on kunnolla kiiinni ja korkin silikoni on paikallaan.

Kuinka kauan Meribottles-pulloni pitää nesteet lämpiminä ja kylminä?

Kylmänä jopa 24 tuntia.

Lämpimänä jopa 12 tuntia. 

Ruostuvatko Meribottles-pullot käytössä ja ovatko ne kestäviä?

Meribottles-pullot eivät ruostu. Pullomme ovat jopa elinikäisiä ystäviä jos heistä pidetään hyvin huolta. 

Missä Meribottles-juomapullot valmistetaan ja ovatko ne EU-sertifioituja?

Meribottles-juomapullot valmistetaan ystäviemme toimesta Kiinassa. Kerromme heistä mielellään lisää, mutta lyhyenä yhteenvetona: Valmistajamme ovat toimineet alalla hyvin kauan, jonka ansiosta heillä on vahva kokemus ja osaaminen, sekä tarvittavat laitteet luoda parhaat mahdolliset kestojuomapullot. Valmistajamme ovat EU-sertifioituja ja omaavat mm. ISO 9001:2008 sertifikaatin.

Mahdollisuuksien mukaan olemme halukkaita laajentamaan valmistustamme myös EU-maihin ja miksei Suomeen. Onko sinulla tarvittava osaaminen ja kokemus lähteä valmistajaksemme? Olehan yhteydessä sähköpostitse: info@meribottles.com.

Voinko laittaa Meribottlen mikroaaltouuniin?

Meribottles-juomapulloa ei pidä laittaa mikroaaltouuniin. Lämpimät nesteet kuten kahvi ja tee ovat enemmän kuin tervetulleita Meribottles-pulloihin, mutta lämmitäthän nesteen ennen kuin kaadat ne pulloon. 

Mitä nesteitä voin laittaa Meribottles-pulloon? Alkoholia?

Vesi, kahvi, tee, maito, mehu ... ja kyllä, jopa alkoholia! Ei huono, vai mitä? Muistathan kuitenkin pestä Meribottles-pullosi huolellisesti jos kaadat siihen muita nesteitä kuin vettä. Muuten saatat jatkossa joutua nauttimaan pinttyneistä hajuista ja mauista 🤢

Sen sijaan hiilihapollisten juomien kanssa pitää olla varovainen. Esim. limut, vichyt ja kuohuviinit. Nekin pysyvät mukavan viileinä pullossa, mutta saattavat aiheuttaa ikävän yllätyksen jos pullo on joutunut ravistettavaksi. 

Minulla on ollut Meribottles-pulloni nyt jo jonkin aikaa ja siihen on ilmestynyt pintavaurioita. Pitäisikö minun tilata uusi pullo?

Hyvä kysymys! Sinuna emme tilaisi uutta pulloa. Aivan kuten sinäkin, Meribottles-pullosi elää omaa tapahtumarikasta elämäänsä täynnä ylä- ja alamäkiä. Välillä mennään vähän lujempaa ja rapatessa roiskuu. Mutta eihän pienet pintavauriot tarkoita, ettemmekö olisi toimivia yksiöitä? Se vain tarkoittaa sitä, että elämme täysillä. Meribottles-pullosi rakastaa matkustaa kanssasi ja kokea uusia asioista eikä sitä haittaa vaikka välillä  sen pintaan tulisikin muutamia naarmuja. 

Voinko tilata kustomoituja ​​pulloja?

Voit ehdottomasti! Jos haluat tilata kustomoituja ​​pulloja, esimerkiksi yrityksellesi tai jalkapallojoukkueellesi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@meribottles.com ja laitamme pyörät pyörimään. 😊 Lue lisää siitä Yrityksille -sivulla.

Paljonko toimitusmaksu maksaa?

Toimitus on 2,90–3,90 € Suomen tilauksista ja 3,90 € EU-maista. Yli 40 euron tilauksiin tarjoamme ilmaisen toimituksen.

Millä toimitatte pullot?

Koska pyrimme toiminnallamme vähentämään maailman kertakäyttömuoveja emme myöskään halua käyttää muovisia lähetyspusseja. Siksi Meribottles-pullot saapuvat sinulle kauniissa ruskeassa pahvilaatikkossa, jonka voit joko kierrättää tai rakentaa siitä itsellesi oman pienen linnoituksen.

Toimitusaika?

Asuinpaikasta riippuen, yleensä 1-7 arkipäivää.

Suomi: 1-3 työpäivää

Muu EU: 4-7 työpäivää