Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille 🚚

0

Ostoskorisi on tyhjä

Meistä - Meribottles

Meillä on käsillä massiivinen muoviongelma joka uhkaa ennenkaikkea maailman meriä ja merten eläimiä. Tällä hetkellä maailman merissä on yli 150 miljoonaa tonnia muovia ja lukumäärä kasvaa vuosittain vähintään 8 miljoonalla tonnilla. Suurin ongelma on kertakäyttöisten muovien, kuten muovipussien, muovipullojen ja muiden muoviesineiden käyttö.

Oma Itämeremme on yksi saastuneimmista valtameristä maailmassa, emmekä halua enää nähdä vesiemme täyttyvän muoveista ja roskasta. Haluamme, että omat tulevat lapsemme ja lastenlapsemme voivat nauttia Itämerestä samalla tavalla kuin mitä me olemme voineet nauttia koko elämämme ajan.

Siksi loimme Meribottles -brändin – Missiomme. 

Haluamme tarjota kestäviä ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoisia tuotteita kertakäyttöisille muoveille. Haluamme eliminoida kertakäyttöiset muovit, kuten muoviset vesipullot, tarjoamalla vaihtoehdoksi korkealaatuisia teräksestä valmistettuja vesipulloja, jotka ovat kestäviä ja laadukkaita. Ominaisuuksia joita muoviset kertakäyttöpullot eivät tarjoa.

Olemme toistaiseksi vain pieni suomalainen yritys, Itämeren rannikolla, mutta uskomme vahvasti vanhaan suomalaiseen kansansanontaan: "Pienistä puroista kasvaa suuri joki". 

Mikä on Meri? – Visiomme

Meri on ikivanha suomalainen sana kuvastamaan rakkaita vesistöjämme. Valitsimme tämän sanan koska haluamme säilyttää meremme niin kuin niiden pitäisikin olla - muovittomana. 

Meribottles-brändi haluaa taistella kertakäyttöisiä muoveja vastaan kahdella tavalla. Ensinnäkin kaikki pullomme valmistetaan kaksikerroksisesta ruostomattomasta teräksestä, mikä tekee tuotteistamme laadukkaita ja pitkäikäisiä jokapäiväiseen elämään. Toiseksi haluamme auttaa eri järjestöjä heidän missioissaan tehdä maailmasta ja maailman meristä parempi ja puhtaampi paikka. Siksi lahjoitamme hyväntekeväisyyteen 1 euron jokaisesta myydystä Meribottles-kestopullosta.

Terveisin,

Perustajat Tommi & Erik ja kaikki muut Meribottles-tiimiläiset