Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille 🚚

0

Ostoskorisi on tyhjä

Lahjoitukset

Uskomme, että jopa pienillä askeleilla voimme tehdä valtavia muutoksia. Siksi haluamme lahjoittaa osan tuotoistamme eri järjestöille, jotka auttavat pitämään maailman valtameret puhtaina. Tarkemmin sanottuna lahjoitamme 1 €:n jokaisesta myymästämme teräksisestä juomapullosta hyväntekeväisyyteen meriemme ja vesistöjemme hyväksi.

Viherpesu on ilmiö joka on valitettavasti tavallistunut lisääntyvissä määrin eri aloilla ympäri maailmaa. Me Meribottlesilla emme halua tukea viherpesua tai tulla tunnetuksi toimijana joka hyödyntää toiminnassaan luonnon tukemista ilman konkreettisia toimenpiteitä. Siitä syystä haluamme olla mahdollisemman läpinäkyviä tekemässämme toiminnassa sekä tekemissämme lahjoituksissa.

Alta löydät muutamia logoja ja diplomeja joita ylpeänä esittelemme, sillä olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa saaneet nämä todisteiksi tekemistämme lahjoituksista. Puuttuuko mielestäsi Hall of Fame:stä jokin diplomi tai hyväntekeväisyysjärjestys? Kerro siitä meille, niin otamme tämän huomioon seuraavassa lahjoituksessamme. 

Jos haluat tietää mihin sinun ostamasi Meribottles juomapullon 1 euron lahjoitus tehtiin tai tehdään, niin olethan yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteeseen info@meribottles.com, niin kerromme. 

HALL OF FAME