Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille 🚚

0

Ostoskorisi on tyhjä

Yritysasiakkaat

Metallinen juomapullo yrityksesi omalla logolla?

Onko etsinnässäsi laadukas teräksinen juomapullo yrityksesi brändiväreillä? Ekologinen vesipullo omalla logolla? Tai uusi hittituote myyntiin kauppaasi, puotiisi tai vaikkapa kahvilaasi? Meribottles-teräspullo on loistava valinta sinulle, joka haluaa tarjota ekologisen ja käytännöllisen kestopullon asiakkaillesi, työntekijöillesi tai liikkeesi valikoimaan.

Tarjoamme kolme eri vaihtoehtoa:

1. Meribottles-B2B tilaus. Tilaa vähintään 25 kpl Meribottles-pulloja tukkuhintaan. Arvioitu toimitusaika 3-4 päivää.

2. Kaiverra yrityksesi logo Meribottles-kestopulloon, Meribottles-logon vastakkaiselle puolelle. Minimitilausmäärä: 25 pulloa. Arvioitu toimitusaika 1-2 viikkoa, jos pulloväri löytyy varastoltamme.

3. Luo oma ainutlaatuinen Meribottles-pullo, jossa taivas on rajana. Meiltä onnistuu kaikki Pantone-värikartan värit. Tarjoamme useita erilaisia painatusvaihtoehtoja, mukaan lukien 3D UV-tulostuksen. Minimitilausmäärä: 300 pulloa. Arvioitu tuotanto- ja toimitusaika: Noin 2 kuukautta.

Ilmainen toimitus sisältyy kaikkiin B2B -tilauksiin.

Näytepullo? Ilman muuta! Täytä alla oleva lomake ja kerro meille yrityksestäsi, niin lähetämme sinulle ilmaisen Meribottlen toimistollesi!

Suosituimmat pullomme ovat viimeisen 12 kuukauden aikana olleet Aurora Borealis 500 mlNordic Animals 500 ml ja Shiny Rose 500 ml.


Yritysasiakkaitamme