Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille 🚚

0

Ostoskorisi on tyhjä

Kotisivu

Meribottles - Kestävä teräksinen juomapullo

Maailmaa uhkaa massiivinen muoviongelma joka uhkaa ennenkaikkea maailman meriä ja merten eläimiä. Tällä hetkellä maailman merissä on yli 150 miljoonaa tonnia muovia ja lukumäärä kasvaa vuosittain vähintään 8 miljoonalla tonnilla. Suurin ongelma on kertakäyttöisten muovien, kuten muovipussien, muovipullojen ja muoviesineiden käyttö.

Oma Itämeremme on yksi saastuneimmista valtameristä maailmassa, emmekä halua enää nähdä vesiemme täyttyvän muoveista ja roskasta. Haluamme, että omat tulevat lapsemme ja lastenlapsemme voivat nauttia Itämerestä samalla tavalla kuin mitä me olemme voineet nauttia koko elämämme ajan.

Kestävä ja ympäristöystävällinen vesipullo

Haluamme tarjota kestäviä ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoisia tuotteita kertakäyttöisille muoveille. Haluamme eliminoida kertakäyttöiset muovit, kuten muoviset vesipullot, tarjoamalla vaihtoehdoksi korkealaatuisia teräksestä valmistettuja vesipulloja, jotka ovat kestäviä ja laadukkaita. Ominaisuuksia joita muoviset kertakäyttöpullot eivät tarjoa.

Meribottles-kestopullot ovat vasta alkuamme. Olemme jo laajentaneet Meri-brändiä Meri Clean -pullonpuhdistusjauheeseen joka on 100% luonnon omista tuotteista valmistettu ekologinen pullonopuhdistus-, mutta myös astianpesujauhe. Jatkossa aiomme laajentaa Meri-brändiä myös muihin kestäviin ja korkealaatuisiin tuotelinjoihin. 

Olemme toistaiseksi vain pieni suomalainen yritys, Itämeren rannikolla mutta uskomme vahvasti vanhaan suomalaiseen kansansanontaan: "Pienistä puroista kasvaa suuri joki". 

Mikä on Meribottles -brändi?

Meri on kaunis suomalainen sana kuvastamaan merta mutta myös naisen nimi. Me suomalaiset rakastamme vesistöjämme ja haluamme säilyttää ne niin kuin niiden pitäisikin olla - muovittomana. 

Meribottles-brändi haluaa taistella kertakäyttöisiä muoveja vastaan kahdella tavalla. Ensinnäkin kaikki pullomme valmistetaan kaksikerroksisesta ruostomattomasta teräksestä, mikä tekee tuotteistamme laadukkaita ja pitkäikäisiä jokapäiväiseen elämään. Toiseksi haluamme auttaa eri järjestöjä heidän missioissaan tehdä maailmasta ja maailman meristä parempi ja puhtaampi paikka. Siksi lahjoitamme hyväntekeväisyyteen 1 euron jokaisesta myydystä Meribottles-kestopullosta.

Sinun,

Perustajat Tommi & Erik ja kaikki muut Meribottles -tiimistä. 

HALL OF FAME