Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille 🚚

0

Ostoskorisi on tyhjä

marraskuu 03, 2023 2 Lukuaika

Nykyajan tietoiset kuluttajat ovat valmiita tekemään informoituja päätöksiä ympäristön ja terveyden hyväksi, joka tietenkin on mainio asia!

Yksi yksinkertainen mutta merkittävä muutos, jonka jokainen meistä voi tehdä ja jonka monet ovat jo tehneet, on valita uudelleenkäytettävä juomapullo muovisen pullon sijaan. Kun kyseessä on uudelleenkäytettävän juomapullon valinta, kaksi suosittua ja hyvää vaihtoehtoa ovat teräksinen juomapullo ja lasinen juomapullo. Vaikka molemmilla on omat etunsa, tässä blogikirjoituksessa kerromme syitä, miksi meidän mielestämme teräksinen juomapullo on parempi vaihtoehto kuin lasinen.

  1. Kestävyys Teräksiset juomapullot ovat tunnettuja kestävyydestään. Ne voivat kestää kolhuja ja pudotuksia ilman, että ne särkyvät, toisin kuin lasipullot. Tämä tekee teräksisestä pullosta ihanteellisen valinnan aktiivisille ihmisille ja lapsille. Lasipullon tippuessa maahan, voi se hajoita satoihin osiin ja pahimmillaan jopa vahingoittaa pullon omistajaa. Teräksisen juomapullon voi hyvällä omatunnolla laittaa vaikka treenikassiin ilman pelkoa, että pullo hajoaisi, tai että korkki vuotaisi. 

  2. Lämmöneristys Teräksiset termospullot pitävät juomat kylminä tai kuumina huomattavasti lasipulloa pidempään, johtuen niiden eristävistä ominaisuuksista. Meribottles-teräspullot ovat suunniteltu kaksiseinäisiksi, mikä antaa niille kyvyn säilyttää lämpötilaansa jopa kokonaisen vuorokauden ajaksi, kun taas lasipullot menettävät lämpötilansa jopa minuuteissa.

  3. Ympäristöystävällisyys Teräksen valmistus on energiatehokkaampaa ja vähemmän ympäristöä kuormittavaa kuin lasin valmistus. Lisäksi teräksiset pullot ovat pitkäikäisempiä, mikä tarkoittaa, että ne täytyy korvata harvemmin, mikä vähentää jätteen määrää.

  4. Helppokäyttöisyys ja monipuolisuus Teräksiset pullot ovat kevyempiä ja helpompia kuljettaa mukana. Niitä on saatavana eri kokoisina ja muotoisina, esimerkiksi 260 ml pulloina sekä 1000 ml pulloina ja ne voidaan varustaa erilaisilla korkkiratkaisuilla, esimerkiksi sporttikorkilla, mikä tekee niistä käytännöllisiä ja monipuolisia.

  5. Esteettisyys ja ulkomuotoVesipulloja ostetaan useimmiten niiden esteettisyyden ja ulkomuodon perusteella. Ja kyllähän lasinen juomapullo on usein todella elegantti ja tyylikäs Mutta niin ovat myös teräspullot! Teräspullot ovat ulkonäöltään monipuolisempia ja niihin voidaan painattaa käytännössä minkälainen kuvio tahansa. Niiden pinta voi olla kiiltävä, matta, värikäs, monivärinen jne. Metallisen juomapullon ulkonäön suunnittelussa vain taivas on rajana. Me Meribottlesilla tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta luoda täysin oma ja ainutlaatuinen juomapullo omalla logolla. Custom-pulloissa minimitilausmäärä on 300 kappaletta. 

Vaikka lasiset juomapullot ovat esteettisesti miellyttäviä ja tyylikkäitä, tarjoavat teräksiset juomapullot kestävyyttä, lämmöneristystä ja ympäristöystävällisyyttä, mikä tekee niistä meidän mielestämme paremman valinnan jokapäiväiseen käyttöön.