Free shipping on all EU orders over 40€

0

Your Cart is Empty

Onko etsinnässäsi iso metallinen juomapullo? Ekologinen vesipullo omalla logolla? Tai uusi hittituote myyntiin kauppaasi, puotiisi tai vaikkapa kahvilaasi? Meribottles-kestopullo on loistava valinta sinulle, joka haluaa tarjota ekologisen ja käytännöllisen juomapullon asiakkaillesi, työntekijöillesi tai liikkeesi valikoimaan.

Tarjoamme kolme eri vaihtoehtoa:

1. Meribottles-jälleenmyyntitilaus. Tilaa vähintään 25 kpl Meribottles-pulloja tukkuhintaan. Arvioitu toimitusaika 3-4 päivää.

2. Kaiverra yrityksesi logo Meribottles-kestopulloon, Meribottles-logon vastakkaiselle puolelle. Minimitilausmäärä: 25 pulloa. Arvioitu toimitusaika 1-2 viikkoa, jos pulloväri löytyy varastoltamme. 

3. Luo oma ainutlaatuinen Meribottles-pullo, jossa taivas on rajana. Tarjoamme useita erilaisia painatusvaihtoehtoja, mukaan lukien 3D UV-tulostuksen. Minimitilausmäärä: 300 pulloa. Arvioitu tuotanto- ja toimitusaika: Noin 2 kuukautta.


Ilmainen toimitus sisältyy kaikkiin B2B -tilauksiin.


Näytepullo? Ilman muuta! Täytä alla oleva lomake ja kerro meille yrityksestäsi, niin lähetämme sinulle ilmaisen Meribottlen toimistollesi!

Tämän hetkiset jälleenmyyjämme löydät täältä: https://www.meribottles.com/pages/resellers


Subscribe to our newsletter