Free shipping on all EU orders over 50€

0

Your Cart is Empty

B2B Suomi

Metallinen juomapullo yrityksellesi?

Metallinen vesipullo omalla logolla tai designilla!

Onko etsinnässäsi iso metallinen juomapullo? Ekologinen vesipullo omalla logolla? Tai uusi hittituote myyntiin kauppaasi, puotiisi tai vaikkapa kahvilaasi? Meribottles-alumiinipullo on loistava valinta sinulle, joka haluaa tarjota ekologisen ja käytännöllisen kestopullon asiakkaillesi, työntekijöillesi tai liikkeesi valikoimaan.

Tarjoamme kolme eri vaihtoehtoa:

1. Meribottles-jälleenmyyntitilaus. Tilaa vähintään 25 kpl Meribottles-pulloja tukkuhintaan. Arvioitu toimitusaika 3-4 päivää.

2. Kaiverra yrityksesi logo Meribottles-kestopulloon, Meribottles-logon vastakkaiselle puolelle. Minimitilausmäärä: 25 pulloa. Arvioitu toimitusaika 1-2 viikkoa, jos pulloväri löytyy varastoltamme. 

3. Luo oma ainutlaatuinen Meribottles-pullo, jossa taivas on rajana. Tarjoamme useita erilaisia painatusvaihtoehtoja, mukaan lukien 3D UV-tulostuksen. Minimitilausmäärä: 300 pulloa. Arvioitu tuotanto- ja toimitusaika: Noin 2 kuukautta.

Ilmainen toimitus sisältyy kaikkiin B2B -tilauksiin.

Näytepullo? Ilman muuta! Täytä alla oleva lomake ja kerro meille yrityksestäsi, niin lähetämme sinulle ilmaisen Meribottlen toimistollesi!

Suosituimmat pullomme ovat viimeisen 12 kuukauden aikana olleet Aurora Borealis 500 ml, Nordic Animals 500 ml ja Shiny Rose 500 ml

Metallinen juomapullo Meribottles

References